Monitorizezi consumul si constientizezi
de unde provine risipa de energie

Astfel esti mai responsabil si platesti mai putin!

Monitorizare Consum

Prin functia de management al consumului, Sistemul inteligent poate monitoriza consumul de energie si putere, detectand in acelasi timp dispozitivele cu cel mai mare consum. Sunt prezentate statistici detaliate care te ajuta sa faci estimari ale facturilor viitoare.

Control electrodomestice

Priza de perete inteligenta iti permite sa controlezi cantitatea de energie electrica consumata. Schimbarile de culoare ale inelului LED te informeaza in privinta sarcinii curente a dispozitivului conectat. Vei putea impune o anumita limita pentru fiecare consumator. Cand esti plecat de acasa poti opri anumite electrodomestice si astfel nu vei risipi energia. In plus, senzorul de temperatura incorporat te anunta daca temperatura trece de 55oC – priza va palpai colorandu-se in mov.

Control iluminat

O gradina iluminata nu numai ca arata bine dupa lasarea serii, dar inseamna si siguranta sporita. Intensitatea luminii din gradina poate fi reglata in functie de lumina naturala ambientala cu ajutorul unui senzor de lumina care este conectat la controllerul Fibaro RGBW. Astfel, cand soarele apune tarziu, luminile se vor aprinde numai dupa apus. Iar in noptile cu luna plina luminile se vor aprinde la minim pentru a economisi energie electrica.

control temperatura

Prin intermediul unui termostat inteligent vei putea controla temperatura din intreaga locuinta de pe telefonul mobil de oriunde a fi. Dispozitivul va regla autonom alimentarea cu apa calda a radiatorului pentru a se asigura ca temperatura din camera este mentinuta la niveul dorit. Cand esti plecat sistemul preconfigurat poate reduce temperatura din casa inteligenta iar in momentul sosirii tale, acesta va pregatii casa la temperatura ideala setata de tine.

control Irigatii

Sa ai grija de gradina poate fi o adevarata provocare. Multumita controllerului RGBW poti sa ai gradina mult visata cu mai putin efort ca niciodata.
Conectand un senzor de temperatura si unul de umiditate a solului la controllerul Fibaro RGBW te asiguri ca gradina este udata doar atunci cand este necesar. Folosind informatiile de la senzori, Home Center 2 nu va irosi apa daca solul este deja umed (dupa o ploaie de exemplu).

Te intrebi cat ar costa sistemul de economisire a energie?