Controlezi totul in casa ta de pe
telefonul mobil,vocal sau gestual

Acestea devin telecomanda ta universala, mereu la indemana. E simplu! Vei vedea!

SWIPE

Acest dispozitiv are un senzor Touchless care iti permite sa controlezi dispozitivele din casa ta inteligenta doar prin simple gesturi, fara a atinge nimic, nici macar tableta sau telefonul. Swipe se conecteaza direct la unitatea centrala si functioneaza ca un intrerupator pentru a regla intensitatea luminii, pentru a cobora sau ridica jaluzele sau pentru a micsora sau marii volumul sistemului multimedia. Posibilitatile nu se opresc aici, iti poti crea scenarii personalizate in functie de gesturile preconfigurate de tine.

Temperatura

Prin intermediul unui termostat inteligent vei putea controla temperatura din intreaga locuinta de pe telefonul mobil de oriunde a fi. Dispozitivul va regla autonom alimentarea cu apa calda a radiatorului pentru a se asigura ca temperatura din camera este mentinuta la niveul dorit.

Multimedia

Controleaza sistemele multimedia wireless sau cu conexiune HDMI.
De exemplu: Te bucuri de o seara linistita urmarind un film, cand se aude soneria de la usa. Opresti filmul, luminile cresc in intentistate cu 30% in living si la 100% in fata casei. Imaginile din fata casei apar pe ecranul televizorului. Ridici telefonul, porti o scurta conversatie si apoi deschizi poarta cu un singur click.
Urmaresti videoclipuri si sa creezi o colectie de videoclipuri.
Asculta muzica ta preferata in orice camera, multumita sistemului audio multi-camere.

Iluminat

Controlezi iluminatul intregii case printr-un simplu click. Cu ajutorul interfatei pentru tableta si smartphone, transformi intr-o joaca de copii alegerea culorii preferate in fiecare zona care necesita iluminare. Din bara de culoare poti schimba oricand coloritul in living sau in camera copiilor. Monitorizezi in timp real consumul de energie electrica.

Irigatii

Sa ai grija de gradina poate fi o adevarata provocare. Multumita controllerului RGBW poti sa ai gradina mult visata cu mai putin efort ca niciodata.
Conectand un senzor de temperatura si unul de umiditate a solului la controllerul Fibaro RGBW te asiguri ca gradina este udata doar atunci cand este necesar. Folosind informatiile de la senzori, Home Center 2 nu va irosi apa daca solul este deja umed (dupa o ploaie de exemplu).

Butonul Inteligent

Butonul FIBARO este mai mult decat un simplu buton pe care sa apesi. Este un multi-controller inteligent Z-Wave Plus, alimentat prin baterii, ce poate memora 6 comenzi diferite pentru a declansa diverse scenarii presetate in cadrul sistemului FIBARO din casa ta.

Te intrebi cat ar costa confortul casei tale?