Folositi nenumaratele posibilitati ale sistemului inteligent pentru a va asigura confortul in fiecare dimineata atunci cand va treziti.


Unitatea centrala colecteaza datele meteorologice, pe care le foloseste pentru a regla temperatura din casa in functie de nevoile si obiceiurile dumneavoastra.

Temperatura din casa este acum ideala. Va veti trezi auzind postul dumneavoastra preferat de radio, mai intai in surdina, apoi volumul va creste treptat.

Jaluzelele sunt ridicate treptat, si lumina naturala patrunde in camera. Pe timp de iarna sistemul aprinde lumina la o intensitate de 30%, astfel ca aveti posibilitatea sa va obisnuiti cu lumina.

V-ati trezit. Sistemul simte miscarea din dormitor si aprinde luminile pe drumul pana la baie si la bucatarie.

Cada se umple cu apa calda in timp ce filtrul de cafea porneste. Se aprinde apoi si televizorul – veti afla acum si ultimele stiri…

Jaluzelele sunt ridicate usor si ferestrele se intredeschid.

Va intoarceti in dormitor. Sistemul va afiseaza informatiile meteo pe ecranul televizorului – va puteti imbraca adecvat pentru vreme acum. Muzica dumneavoastra preferata se aude pe fundal.

Este momentul sa plecati la servici. Toate dispozitivele se opresc, alarma este activata, jaluzelele sunt inchise si usile sunt incuiate. Casa dumneavoastra este acum in siguranta.

TE INTREBI CAT AR COSTA CONFORTUL CASEI TALE?