Fibaro

In momentul de fata sistemul FIBARO este cea mai buna solutie de automatizare pentru casa inteligenta disponibila pe piata.

Ofera un proces de instalare non-invaziv, care elimina nevoia de a folosi metri intregi de cabluri. Modulele noastre in miniatura pot fi instalate in orice cutie de fire din perete, in spatele oricarui intrerupator de orice tip, si sunt compatibile cu orice tip de sistem electric.
Este singurul sistem disponibil pe piata care poate sa controleze luminile LED sau fluorescente din sistemele electrice fara un fir neutru (tipul vechi de sisteme electrice).
Dispozitivele Fibaro nu sunt legate permanent la structura cladirii. Astfel ca daca doriti sa va redecorati apartamentul sau sa schimbati designul interior, nu va fi nici o problema. Este suficient sa scoateti modulul si sa il instalati in alta parte. Multumita retelei, modulul isi va actualiza locatia si va relua comunicarea cu componentele sistemului.

Compatibilitate si tehnologia Z-Wave

Fibaro ofera libertatea controlului si a comunicarii, fiind compatibil cu majoritatea telefoanelor mobile de pe piata.
Fibaro este compatibil cu produse wireless de la aproape 300 de producatori independenti, si cu alte dispozitive care pot fi controlate utilizand sisteme produse de competitorii nostri.
Este compatibil cu toate camerele IP de pe piata – in urma detectarii unui incident, sistemul va trimite o imagine sau un videoclip pe telefonul dumneavoastra.
Dispozitivele Fibaro nu sunt legate permanent la structura cladirii. Astfel ca daca doriti sa va redecorati apartamentul sau sa schimbati designul interior, nu va fi nici o problema. Este suficient sa scoateti modulul si sa il instalati in alta parte. Multumita retelei, modulul isi va actualiza locatia si va relua comunicarea cu componentele sistemului.

Sistemul Inteligent

Sistemul Fibaro verifica si monitorizeaza statusul dispozitivelor individuale si, daca este necesar, va informeaza in privinta unui accident. Este singurul sistem de pe piata care stie exact pozitia unei jaluzele sau a unui oblon, etc. Se actualizeaza automat. Creaza automat backup pentru setarile salvate si le trimite apoi la servere externe.

Componentele alimentate de la baterie va informeaza inainte ca este nevoie sa schimbati sursa de alimentare. Daca plecati in vacanta si uitati sa opriti caldura, Fibaro va trimite o notificare prin care va anunta ca trebuie sa o opriti.

Interfata grafica

Este singurul sistem cu o interfata configurata simplu care va permite sa schimbati dependentele intre dispozitive, scenele si intregul sistem de pe orice computer, oricand, fara ajutorul unui specialist si fara sa sunati la serviciul tehnic.

Securitate

Sistemul Fibaro poate integra un sistem de alarma deja existent.
Fiecare componenta a sistemului poate opera independent de unitatea centrala. Daca unitatea centrala este defecta si sistemul detecteaza un foc de exemplu, fiecare componenta va decide independent unde sa deschida jaluzelele, sa deschide ferestrele, usile, sa porneasca sistemul de ventilatie, etc.

Nu aveti nevoie de o conexiune VPN sau de o adresa de IP static pentru a va controla sistemul de la distanta.

Sistemul Fibaro maine

Fibaro Multimedia va permite sa:

Controlati sistemul de la fiecare TV cu conexiune HDMI.
Va bucurati de o seara linistita urmarind un film, cand se aud ciocanituri la usa. Opriti filmul, luminile cresc in intentistate cu 30% in living si la 100% in fata casei. Imaginile din fata casei apar pe ecranul televizorului. Ridicati telefonul pe care puteti vedea o poza de aproape, purtati o scurta conversatie si apoi deschideti poarta cu un singur click.
Urmariti videoclipuri si sa creati o colectie de videoclipuri.
Aveti acces la videoclipurile preferate de oriunde s-ar afla televizorul.
Ascultati muzica dumneavoastra preferata in orice camera, multumita sistemului audio multi-camere.
Imaginati-va ca… intrati in living si se aud piesele dumneavoastra preferate. Intrati in bucatarie, senzorul va detecteaza miscarea si la radio incepe sa se auda aceeasi muzica. Dar avem mai mult decat atat… In caz de incendii, toate dispozitivele audio vor rula mesaje specifice de avertizare.

Serviciile Fibaro

Cu Fibaro puteti accesa o baza de date extensiva cu operatori de servicii, avand astfel posibilitatea sa rezolvati in cel mai scurt timp posibil orice problema aparuta in casa. De exemplu, in caz de scurgeri de la masina de spalat, sistemul va ofera automat o lista cu toti instalatorii aflati in apropiere, alaturi de datele de contact, ceea ce va permite sa ii sunati imediat.

Cumparaturi cu Fibaro

Sistemul va avea integrate cele mai mari magazine online. Cand faceti cumparaturi in mod regulat, pierdeti mult timp asteptand la coada. Petreceti acest timp intr-un mod mai placut – Fibaro face cumparaturile, le plateste si va informeaza in privinta livrarii, in momentul in care curierul ajunge.

Valorile Fibaro

Cu sistemul Fibaro, puteti defini scenele si le puteti configura, in functie de anumite incidente, fara sa fie nevoie sa chemati vreun specialist. Daca nu va place rezultatul sau daca va razganditi, puteti reconfigura oricand sistemul in cateva secunde. Totul este foarte simplu. * Aceasta functie va fi disponibila numai in anumite tari .

Fibaro este un sistem conceput de persoane entuziaste si pasionate de tehnologie inteligenta

Ne-am dorit sa cream o solutie care sa fie la indemana tuturor. Astfel am conceput un produs de calitate la un pret accesibil. Conform datelor din martie 2011, produsul nostru este cel mai ieftin din toate produsele de acest gen aflate pe piata.